Enjoy HSP Traject

HSP-coaching, Enjoy traject

Enjoy HSP Traject

Je hebt alles wat je graag zou willen. Een huis, partner, leuke baan, kind(eren). Toch heb je het gevoel dat dit het net niet is, maar je weet niet wat er mist.

Waarom ben je dan steeds moe aan het eind van de dag? Is de rust volgens jouw gevoel ver te zoeken in je gezin?

Je staat voor iedereen klaar. Vliegt van hort naar her, maar ergens ben je jezelf vergeten.

Vind je dat het tijd is voor verandering? Jij gaat kiezen voor rust voor jezelf en voor je gezin waardoor het weer fijn en gezellig word. En je kunt genieten van je HSP-gezin.

Dat je weet hoe je rust kunt creëren binnen jouw HSP-gezin. Dat ook jij tijd voor jezelf krijgt. Daar kan ik je bij helpen met 1-op-1-coaching.

Samen gaan we kijken waar je graag mee aan de slag wilt. Hoe kan je er voor zorgen dat er balans is en je zelf ook echt rust ervaart. Dat je antwoord krijgt op jouw vragen en vooral rust binnen jouw HSP-gezin vanuit jezelf.

We beginnen eerst met een intake om doelen te stellen. Wat vind jij op dit moment het belangrijkste om aan te werken? Hier gaan we het over hebben tijdens een korte wandeling op de heide. Door even uit je eigen omgeving te zijn zie je eerder wat er nodig is. De rust van de natuur helpt daar natuurlijk ook een handje bij. 😉

Daarna zien we elkaar gedurende 3 maanden om de week op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ook dit zal tijdens een wandeling zijn. Door in de natuur te lopen kom je beter in je lijf. Door in je lijf te komen weet je waar je behoefte aan hebt. Zo leer je luisteren naar jezelf. Uiteraard is er ook ruimte om dingen uit te schrijven zodat je het ook echt gaat doen.

Na 3 sessies bekijken we hoe het gaat of we het doel nog helder hebben.

Buiten de sessies om kan je me bereiken via de mail of app om er voor te zorgen dat je blijft doorgaan, want het is met tijd en wijle een pittig traject.

Wandeling

Wat gaan we doen

We zien elkaar 6 keer op De Schaapskooi in Heerde

De sessies duren 1,5 uur

Tijdens de sessie gaan we lopen op de heide. Ongeacht het weer, slecht weer bestaat niet slechte kleding wel 😉

Tussendoor en/of erna heb je tijd om wat dingen uit te schrijven

Je gaat aan de slag met je gezin en vooral met jezelf en ik ondersteuning jou daar bij

De investering in jezelf en je gezin is € 675 inclusief BTW. (Je kan dit bedrag ook in termijnen betalen)

Heb je belangstelling?

Ben je nieuwsgierig geworden of dit iets voor jou is? Ik heb voor dit jaar nog maximaal 6 plekken beschikbaar. Neem contact met me op en we plannen een intake in. Zo kunnen we samen bekijken of het wat is voor jou.

CTA Enjoy-gesprek

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat ik hoogsensitief ben?

Je kunt op deze site een test doen om te kijken of je hoogsensitief bent. Het is geen diagnose, maar een eigenschap. Mocht je toch twijfelen, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Waarom zou ik kiezen voor een 1-op-1 coaching boven een online programma?

1-op-1 coaching is helemaal op jou afgestemd. Waar heb jij op het moment van de coachsessies behoefte aan. Ik kan je vragen meteen beantwoorden en je hebt altijd maatwerk. Bij een programma is het vaak algemeen. De vragen stel je vaak via de mail.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in termijnen betalen. Je betaalt dan niks extra’s.

Hoe kan ik betalen?

Tijdens de intake bepalen we samen of het Enjoy HSP traject wat voor je is. Als we een klik hebben, dan ontvang je van mij een factuur.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Nee, er zijn geen losse sessies. Om echt die rust te gaan ervaren binnen jouw gezin heb je meer dan 1 sessie nodig. Het traject heb ik hier speciaal voor gemaakt.

Ik twijfel of dit wat voor me is

Als je twijfelt kun je je altijd een gesprek aanvragen, dan bespreken we even of het wat voor je is. Dat kan via het contactformulier.

Ik denk dat ik het zelf ook kan

Als dat zo is, prima natuurlijk! Maar, waarom ben je hier precies? Veel dingen kan je op het internet uitzoeken, maar de persoonlijke begeleiding van mij om met je hoogsensitiviteit aan de slag te gaan niet.

Het kost bovenal heel erg veel tijd om alles alleen uit te zoeken. In die tijd had ik jou al lang kunnen helpen om dichter bij jezelf te blijven.

Ik ben er nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt werken aan jezelf? Of wil je in deze benauwde situatie blijven? Wat gaat er de komende tijd veranderen als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou jij er over 3 maanden bij zitten?

Ik spreek veel vrouwen die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Er moest nu iets gebeuren, want als je niet doet dan veranderd er ook niks en dan heb je over een jaar nog steeds stress en ben je moe.