Enjoy gesprek

Wat is het Enjoy gesprek?

Een Enjoy gesprek is een gratis orientatiegesprek om kennis met elkaar te maken. In ongeveer 30 minuten gaan we kijken wat jouw situatie nu is, waar je tegen aan loopt. Kijken we wat jij graag (anders) zou willen en waarom dat nu misschien niet altijd even goed lukt.

Waarom zou ik dit Enjoy gesprek aanvragen?

Het is helemaal niet gek als je vastloopt en er alleen niet goed uitkomt. Iedereen heeft hierin blinde vlekken en daar kom je alleen uit als iemand met je meedenkt.

Wat krijg ik tijdens het gesprek?

Een luisterend oor. En hele concrete stappen, die jij gelijk kunt toepassen.

Ook kijken we samen of het Enjoy traject wat voor jou is.

Deze mensen gingen je voor

Lisette volgde ik al een tijdje op Instagram en ik haalde al veel tips uit haar stories. Tijdens het eerste gesprek voelde ik gelijk een klik en had het gevoel dat ik Lisette al veel langer kende. Lisette stelt je gelijk op je gemak en biedt echt een luisterend oor. Tijdens het Enjoy-gesprek geeft ze weer handige tips die ik kan gebruiken bij mijn eigen hooggevoeligheid, maar ook bij de hooggevoeligheid van mijn zoon. Daarom vind ik het Enjoy-gesprek echt een aanrader voor (hooggevoelige) moeders met hooggevoelige kinderen!

Annelien

Ik vond het een prettig gesprek met veel herkenning, en geen veroordeling voelen is ook een welkome afwisseling! Ik heb ontdekt dat ik mezelf toch echt te lang heb willen vormen aan het beeld dat de wereld zich van je vormt. Het gesprek zou ik zeker aanraden. Jazeker! Een gesprek voeren met iemand die je begrijpt is een verademing. Lisette is echt een heel fijn en begripvol persoon, ze straalt rust uit. 

Judith

Ik vond het gesprek heel verhelderend. Mijn gevoel werd bevestigd dat HSP’ers er mogen zijn en we achter onze gevoeligheid mogen staan. Ik zou een gesprek met Lisette zeker aanraden. Lisette kwam erg vrolijk en professioneel over. Bedankt voor ons gesprek!

Melannie

Ik heb er ’n goed gevoel aan over gehouden. Luisterend oor, meedenkend, praktisch, rustig, met een lach. We gaan er een goede samenwerking van maken. 

Yvette