Doe hier de HSP test

Kom erachter of jij of je kind hoogsensitief is

Ongeveer 20% van de mensen heeft de eigenschap hoogsensitiviteit. Door er achter te komen of je kind of jij hooggevoelig bent zal dat jullie enorm gaan helpen.

Je kan nu stappen gaan zetten om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Daardoor zal je je kind ook beter leren kennen en begrijpen. Erg leuk dus om te onderzoeken of jullie hooggevoelig zijn!

dr. Elaine Aron

Deze testen zijn niet zomaar samengesteld, maar opgesteld aan de hand van onderzoek uit de Verenigde Staten. Het is gebaseerd op het uitvoerige onderzoek van de Amerikaanse psychologe dr. Elaine Aron.

Bezit jij de meest voorkomende hoogsensitieve eigenschappen?

Verder bieden deze testen geen 100% garantie, maar dat zal geen enkele zelftest doen. Door deze testen weten jullie wel snel of jullie de meest voorkomende hoogsensitieve eigenschappen bezit. Ook al heb je maar bij een aantal punten een herkenning, dan kan je alsnog hoogsensitief zijn of er last van hebben. Je kan me altijd een bericht sturen als je twijfelt.

Hoe nu verder?

Je bent er net achtergekomen dat jij, je partner of je kind(eren) hoogsensitief zijn. Dat betekent dat jullie behoren tot de 20% van alle mensen die hooggevoelig is. Daar zitten prachtige kanten aan, maar ook minder mooie kanten.

Het is nu de kunst om uit de minder mooie kanten te blijven en de valkuilen te vermijden, zodat je ruimte geeft aan de heerlijke potentie van je hoogsensitiviteit! Dit kan door coaching.

HSP-coach Lisette Lagendijk voor meer rust binnen jouw HSP-gezin

Volg je mij al op social?