fbpx

Doe hier de HSP-test

Ongeveer 20% van de mensen heeft de eigenschap hoogsensitiviteit. Door er achter te komen of je kind of jij hoogsensitief bent zal dat jullie enorm gaan helpen. Je kan nu stappen gaan zetten om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Daardoor zal je je kind ook beter leren kennen en begrijpen. Erg leuk dus om te onderzoeken of jullie hoogsensitief zijn!

Deze testen zijn niet zomaar samengesteld, maar opgesteld aan de hand van onderzoek uit de Verenigde Staten. Het is gebaseerd op het uitvoerige onderzoek van de Amerikaanse psychologe dr. Elaine Aron.

Verder bieden deze testen geen 100% garantie, maar dat zal geen enkele zelftest doen. Door deze testen weten jullie wel snel of jullie de meest voorkomende hoogsensitieve eigenschappen bezit. Ook al heb je maar bij een aantal punten een herkenning, dan kan je alsnog hoogsensitief zijn of er last van hebben. Je kan me altijd een bericht sturen als je twijfelt.

Hieronder vind je 2 testen:

Vraag de test aan door op de test te klikken.

HOE NU VERDER?

Je bent er net achtergekomen dat jij, je partner of je kind(eren) hoogsensitief zijn. Dat betekent dat jullie behoren tot de 20% van alle mensen die hoogsensitief is. Daar zitten prachtige kanten aan, maar ook minder mooie kanten.

Het is nu de kunst om uit de minder mooie kanten te blijven en de valkuilen te vermijden, zodat je ruimte geeft aan de heerlijke potentie van je hoogsensitiviteit! Dit kan door coaching.

Heb je vragen naar aanleiding van de testen, neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier